Verlaagd plafond voor led inbouwspots badkamer

Het plaatsen van een verlaagd plafond in de badkamer biedt verschillende voordelen. Ten eerste krijgt een origineel plafond in de badkamer veel te maken met vocht, wat leidt tot het ontstaan van schimmelplekken. Door te kiezen voor een verlaagd plafond, kunnen deze plekken worden verholpen. Ten tweede kun je het verlaagde plafond ook direct gebruiken voor het plaatsen van led inbouwspots. Badkamer led inbouwspots zorgen voor een mooie en milieuvriendelijke verlichting in je badkamer, met een mooi resultaat.

Voordelen van badkamer led inbouwspots in een verlaagd plafond

Het mooie van led inbouwspots is dat ze volledig kunnen worden weggewerkt in het verlaagde plafond. De led inbouwspots badkamer zullen naadloos aansluiten op het plafond, wat ervoor zorgt dat het er niet alleen mooi uitziet, maar dat ze ook nog minder onderhoud vereisen. In tegenstelling tot bij led opbouwspots, hoef je de armaturen van deze lampen nooit af te stoffen.

verlaagd-plafond

Bovendien nemen badkamer led inbouwspots ook nog eens geen ruimte in, doordat ze niet uitsteken uit het plafond. Zo creëer je al snel een mooie, strak ogende omgeving met badkamer led inbouwspots in een verlaagd plafond.

Waterdichte badkamer led inbouwspots in het verlaagd plafond

Het feit dat badkamer led inbouwspots weggewerkt zitten in het verlaagd plafond, betekent nog niet meteen dat ze bestand zijn tegen water van buitenaf. De badkamer led inbouwspots worden in deze vochtige omgeving immers nog steeds blootgesteld aan water en damp afkomstig van het bad, de douche en de wastafel. Het is daarom van belang dat je zorgt dat je waterdichte badkamer led inbouwspots plaatst in je verlaagd plafond. Deze spots zijn gemakkelijk te herkennen aan de IP-waarde, die staat voor de mate waarmee ze tegen water bestand zijn. Door te kiezen voor spots met een IP-waarde van minimaal IP44, weet je zeker dat jouw badkamer led inbouwspotjes veilig zijn om lekker bij te douchen of te badderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *