Inbouwspots led in de eetkamer

In de eetkamer, of eethoek, besteed je een groot deel van je tijd. ’s Ochtends een krantje met een kop koffie en een ontbijtje aan de eettafel, in het weekend lekker uitgebreid brunchen met de familie, en ’s avonds de dag met elkaar bespreken tijdens het diner.

De eetkamer is daarom een plaats om rustig te zitten en je voorbereiden op de dag, of juist om bij te komen. Een goede verlichting is hierbij dan ook essentieel. Met het plaatsen van inbouwspots led zit je altijd goed. In dit artikel leggen we je uit welke soorten inbouwspots led je kunt plaatsen in je eetkamer, zodat je altijd een goede verlichting hebt op deze belangrijke plek.

Ledinbouwspotsleds.nl  Led Verlichting Woonkamer

Dimbare inbouwspots led

Een erg handige soort verlichting is de dimbare inbouw spot. Met behulp van een draaiknop kun je het licht feller maken wanneer je dat nodig hebt, of het licht dimmen voor een beetje sfeer. Op een donkere winterochtend heb je waarschijnlijk wat feller licht nodig om de krant te kunnen lezen, dus dan kun je de intensiteit van de inbouwspots led wat hoger instellen. Maar voor tijdens het diner geeft een wat minder sterke intensiteit vaak een gezellige sfeer. Genoeg licht om elkaar nog te kunnen zien, maar toch een gezellige verlichting om lekker te kunnen eten en met elkaar te kunnen praten.  

Grote en kleine inbouwspots led

Je kunt ervoor kiezen om één grote spot boven de eettafel te plaatsen, al dan niet dimbaar. Deze kan veel licht afgeven, maar kan ook gedimd worden voor wat meer sfeer. Je kunt echter ook kiezen voor de optie om meerdere inbouwspots led te plaatsen, boven of naast de eettafel. Deze combinatie van licht kan de eetkamer een leuke uitstraling geven.

Gekleurde inbouwspots led

Met gekleurde inbouwspots kun je nog meer ontspanning en gezelligheid creëren. Met de afstandsbediening kun je de lampen instellen in allerlei verschillende kleuren. Jij bepaalt dus voor elk moment welke kleur inbouwspots led het best bij de situatie past, zodat je altijd een mooie verlichting hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *