Inbouwspots  en led spots zijn een goede oplossing voor uw bedrijf

Inbouw spots en led spotjes zijn een ware hype en rage geworden. Bedrijven stappen al massaal over en niet alleen omdat inbouwspots led een stuk energie zuiniger zijn dan halogeen spotjes maar ze gaan ook nog eens veel langer mee. Wie nu overstapt begint direct al met energie besparen en dat is niet het enige. Inbouw led spots zijn namelijk niet alleen erg zuinig maar ook nog eens duurzaam. Ze gaan tot wel vijftig keer langer mee dan halogeen spots of gloeilampen.

Het gebruik van inbouw led spots of losse led spots.

Led inbouwspotjes

Eigenlijk kunt u de led spots overal plaatsen, bedrijven plaatsen ze vooral op kantoor en in werkplaatsen. Voor een particulier zal dat wat anders liggen want het mooiste resultaat krijgt u als u inbouwspots in een verlaagd plafond plaatst zodat de driver en transformator mooi zijn weg gewerkt. Een groot voordeel van led inbouwspots is dat u geen last heeft van vervelende in het zicht liggende stroomkabels. Alle kabels worden namelijk weg gewerkt in het plafond. Op deze manier kunt u uw hele huis gaan verlichten met verschillende soorten led inbouwspots.

De meest gebruikte ruimtes gaan voor

De aanschaf van inbouw spots is natuurlijk wel een kosten overweging. Echter valt de aanschaf prijs wel mee en is de terug verdien tijd erg snel. Inbouwspots van led besparen zo ongeveer 90% energie. Dit houd in dat u op plaatsen waar u ze een aantal uren per dag gebruikt al binnen een aantal maanden heeft terug verdient. Bovendien is het een eenmalige uitgave en bespaart u op de aanschaf van halogeen spots. Een halogeen spotje kost al snel 3 euro en moet u jaarlijks vervangen. Een led spot kost ongeveer 15 euro en gaat minimaal 25 jaar mee. U bespaard dus niet alleen op de aanschaf prijs maar ook nog eens flink op energie kosten.

Zijn inbouw led spots dimbaar of niet dimbaar

Of een inbouw spot dimbaar is of niet licht niet aan de lamp maar aan de driver waarop de spot word aangesloten. Wij raden u aan om altijd inbouwspots met een dimbare driver te kopen. Als u vervolgens gebruik maakt van een led dimmer en op de minimale belasting van de dimmer dan zijn uw inbouw led spots prima en traploos dimbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *